Wędliny Nocnego Marka – zdrowe wędliny w każdy czwartek
Wędliny Nocnego Marka cieszą się niesłabnącą popularnością. Robimy wszystko, aby w każdy czwartek już od samego rana czekały na wszystkich miłośników świeżych i zdrowych mięs. Zobacz, jak powstają i czemu zawdzięczają swój sukces.
Wędliny Nocnego Marka – poznaj je bliżej
Tradycyjne smaki, sprawdzone receptury i surowiec najlepszej jakości. W asortymencie TAKO nie mogło zabraknąć pysznych mięs i wędlin, które przypadną do gustu nawet najbardziej wymagającemu podniebieniu. Co okazało się kluczem do sukcesu? Oczywiście, zdrowy i naturalny skład, eliminacja glutenu i fosforanu oraz domowy, ponadczasowy smak, który całkowicie odmieni klasyczne obiady, śniadania oraz specjalne uroczystości. Opierając się na tych założeniach, włączyliśmy do naszej kolekcji wyjątkowe Wędliny Nocnego Marka. Dowiedz się, jak je przygotowujemy oraz czym się charakteryzują.
Dla każdego coś smacznego
Poczęstunek na imprezę w gronie najbliższych, kiełbaski, które podbiją serca gości w sezonie grillowym albo klasyczne kanapki z szynką w przerwie na lunch. Nie bez powodu włączyliśmy do Nocnego Marka szeroką gamę produktów, które najczęściej pojawiają się w rodzinnym menu. Dzięki temu każdy może znaleźć coś dla siebie: czy to delikatny schab lub soczysty boczek, czy też golonkę, szynkę albo zachwycającą pełnią smaku kiełbasę. Pozbawione sztucznych substancji i dodatków, są przygotowywane z myślą o wszystkich, którzy poszukują zdrowszych, świeższych i smaczniejszych mięs niż te dostępne w popularnych marketach.
Przeczytaj również: Idealna kiełbasa na ognisko – 6 propozycji TAKO
Jak powstają Wędliny Nocnego Marka?
To, co zaczęło się jako jednorazowa akcja, bardzo szybko stało się naszą tradycją. Każdego tygodnia w środową noc pracujemy na pełnych obrotach, aby nazajutrz wszyscy klienci mogli cieszyć się wędlinami prosto z paleniska wędzarniczego. Nasz Nocny Marek czuwa nad optymalną temperaturą i czasem wędzenia poszczególnych produktów, które później zostają odpowiednio zapakowane i o świcie transportowane do sklepów firmowych TAKO.
Wędzone w tradycyjnych wędzarniach opalanych drewnem ekologicznym, wędliny są zawijane w delikatny pergamin i wkładane do kartonowego pudełka. Wszystko po to, aby zachowały swoje walory smakowe, niepowtarzalny aromat i apetyczny wygląd. W ten właśnie sposób powinny być też przechowywane w Twoim domu. Pamiętaj, aby włożyć je do lodówki od razu po powrocie ze sklepu!
Przeczytaj również: Jak przygotowujemy farsz w TAKO?
TAKO na wyciągnięcie ręki
Szukasz najlepszej szynki, kiełbasy, boczku, schabu lub golonki? Znajdź sklep TAKO w swojej okolicy i skontaktuj się z nami, aby uzyskać szczegółowe informacje. Możesz zapytać, czy produkty, które masz na oku są dostępne, a następnie złożyć zamówienie i odebrać je osobiście.