Polędwica długodojrzewająca
Proces powstawania polędwicy długodojrzewającej kryje w sobie nutkę romantyzmu i uczy cierpliwości. Podczas kilku tygodni dojrzewania polędwica odkrywa swoje bogactwo smaku, aby później podbić nasze podniebienia.
Polędwica długodojrzewająca razem z szynką długodojrzewającą tworzą najbardziej romantyczny duet wśród wędlin TAKO. Powstaje w trakcie żmudnego procesu, podczas którego wydobywamy jej niesamowity smak i aromat. Polędwica dojrzewa przez 4-6 tygodni. Po zakończeniu dojrzewania przechodzi obróbkę termiczną. Jest suszona i podwędzana. Przygotowywanie polędwicy uczy cierpliwości i dodaje romantyzmu całemu procesowi wędliniarskiemu. Pokazuje nasz szacunek do surowca. Wyrób nie zawiera fosforanów ani glutenu.
Mięso: wieprzowina
Mięsność: 100 g produktu otrzymano z 110 g mięsa
Alergeny: soja
Bez glutenu
Bez fosforanów
Średnia waga netto: 0,6 kg
Opakowanie: MAP